Количка 0
0,00 лв.

Нехудожествена литература | Страница 158

Артикули 3141-3160 от 3945

Настрой възходяща посока
на страница
  1. Punctum
    Punctum
    Цочо Бояджиев
    29,90 лв.
  2. Литературна теория
    Литературна теория
    Никола Георгиев
    29,00 лв.
  3. Минали дни
    Минали дни
    Александър Божинов
    19,00 лв.
  4. 16-а република ли?
    16-а република ли?
    Искра Баева, Евгения Калинова
    30,00 лв.

Артикули 3141-3160 от 3945

Настрой възходяща посока
на страница

Нехудожествената литература днес е по-предпочитана от когато и да било, а достъпните произведения в онлайн книжарница ХЕРМЕС са десетки. Какво представляват и какви жанрове ще откриете при нас? Вижте по-долу.

Какво е характерно за нехудожествената литература

За нея е характерна логико-концептуалната същност на фактите, така че тук ще се сблъскате със законите на фактите и логическото мислене. При нехудожествената литература, реалността е представена обективно и реалистично, засягайки повече читателя на интелектуално, а не на емоционално ниво. Този тип книги имат повече информативна и комуникативна, отколкото измислена и фантастична функция. Към нехудожествената литература спадат книгите от типа за самопомощ, пътеводители, наръчници, мемоари и т.н.

Защо да четем такива книги

В случай, че искате да започнете да виждате нещата около себе си по-глобално или да усвоите желана от Вас материя, нехудожествената литература ще Ви помогне. Ако искате да постигнете личностно развитие, да преодолеете собствено лично предизвикателство, да се усъвършенствате в дадена сфера, то този тип книги със сигурност ще Ви помогнат. Чрез тях, ще надникнете в бъдещето, ще усвоите допълнителни умения, ще се научите да правите онлайн бизнес или ще подобрите друг аспект от живота си. Всичко това и още много, може да бъде постигнато само чрез четенето на този тип книги.

Накратко може да се каже, че нехудожествената литература:

  • Мотивира;
  • Позволява по-лесно да разберем себе си;
  • Показва ни как да улесним живота си;
  • Разширява кръгозора ни на мислене;
  • Образова ни.

 

Какви жанрове се предлагат

Разделът на онлайн книжарница ХЕРМЕС е доста богат и предлага различни жанрове, позволяващи на читателите по-лесно и бързо да направят своя избор. Към момента на писане на този материал, достъпните жанрове са от категорията на самоучителите, философията, приложната психология, разговорниците, речниците и т.н. Тук ще откриете заглавия, които ще Ви научат да правите онлайн бизнес, да се лекувате, да научите митовете и реалностите за световната конспирация, астрологията и астропсихологията.

Защо да предпочетем онлайн книжарница ХЕРМЕС

Защото това е онлайн магазин, който е над 10 години в интернет пространството и към днешна дата предлага голямо разнообразие от заглавия, произведения и жанрове на отлични цени. Освен информативните описания на всяка от предлаганите книги, Вие ще откриете и цялата информация за всяка от тях, така че предварително да получите представа, какво да очаквате след прочита. Ние осигуряваме бързо обслужване, доставки и сме източник на много знание. Очакваме Ви!