Количка 0
0,00 лв.

Хумор | Страница 5

Артикули 81-100 от 110

Настрой възходяща посока
на страница
  1. Еврейски вицове
    Еврейски вицове
    Братя Мормареви
    10,90 лв.
  2. Ендърби отвътре
    Ендърби отвътре
    Антъни Бърджес
    15,00 лв.
  3. Женски работи
    Женски работи
    Мила Михова, Йоана Мирчева, Малвина Болярска, Ралица Найденова, Цветелина Цветкова, Албена Алексиева, Полина Видас, Надя Станчева
    12,00 лв.

Артикули 81-100 от 110

Настрой възходяща посока
на страница

Живеем в свят, който е изпълнен със стрес, напрежение и проблеми. Динамика, забързано ежедневие и несигурност - всичко това е присъщо за 21-ви век, който разкрива пред нас и върхови постижения в технологичен план. За щастие, можем да потърсим емоционална утеха в хумористичните книги, които са евтино и винаги работещо средство за потъване в откровен смях и забавление. Този вид творби са забавни, смешни и изпълнени с изтънчен хумор, който може да се долови в почти всяко едно изречение. 

Защо хумористичните книги са толкова харесвани

Повечето комедийни творби са дотам развлекателни, че да ни накарат да забравим за всичките си неволи и съдбовни перипетии. Сатира и английско чувство за хумор - открийте легендарни автори и техните хумористични произведения на ниски цени в онлайн книжарница ХЕРМЕС. Заложете на култови заглавия и се потопете изцяло в класически комедии и смешни истории от различни точки на света. С тях Вие ще се замислите за нещата от живота, следвайки парадоксалната гледна точка и нейната проява в реалността.

Какво ги отличава от останалите литературни жанрове

Ако искате свеж поглед на нещата и нестандартен подход за разнообразяването на ежедневието, именно хумористичните книги са Вашата възможност да вникнете по-надълбоко в човешката глупост и критично-ироничната гледна точка на автора. Благодарение на пародийните сюжети и едва доловимата граница между реалността и измислицата, ще започнете да се смеете и през сълзи, което е своеобразна психотерапия и то напълно безплатна! За разлика от останалите литературни жанрове, като трилъри, проза, романс или поезия, хумористичните книги са най-силно въздействащи в позитивен план.

Кои автори се търсят най-много

Британският хумор е пословичен, а именно това е причината за изключителната популярност на английските автори, които се отличават с феноменалното си остроумие и безпощадно-унищожителния си хумор, който не оставя никого просто читател. В книжарница Хермес Ви очакват автори на книги, като:

  • П. Г. Удхаус;
  • Сара Форд;
  • Тери Пратчет;
  • Йон Гнар;
  • Мануела Инуса и др.

 

Драматичните и трагикомичните обрати вече могат да бъдат видени през погледа на модерните хумористични книги, в които се засягат всички аспекти от живота - любов и семейство, работа, пари, битовизъм и др. Твърде сериозното разглеждане на някои житейски казуси и ситуации никога не е добър вариант, а именно с четенето на хумористични книги ще се уверите в това. Себелюбие, лицемерие и стремеж към трупане на материални блага - разгледайте ги по сериозен и едновременно смешен начин в някоя забавна творба.