Количка 0
0,00 лв.

Хумор | Страница 4

Артикули 61-80 от 110

Настрой възходяща посока
на страница
 1. Съквартиранти
  Съквартиранти
  Вера Ангелова
  9,99 лв.
 2. Херакъл от Диви дол
  Херакъл от Диви дол
  Стоян Николов-Торлака
  15,00 лв.
 3. Митове
  Митове
  Стивън Фрай
  33,00 лв.
 4. Пиратът
  Пиратът
  Йон Гнар
  16,00 лв.
 5. Слаба опаковка
  Слаба опаковка
  Михаил Зошченко
  7,95 лв.
 6. WI-Fi Bg Bar
  WI-Fi Bg Bar
  Светослав Тодоров
  16,00 лв.

Артикули 61-80 от 110

Настрой възходяща посока
на страница

Живеем в свят, който е изпълнен със стрес, напрежение и проблеми. Динамика, забързано ежедневие и несигурност - всичко това е присъщо за 21-ви век, който разкрива пред нас и върхови постижения в технологичен план. За щастие, можем да потърсим емоционална утеха в хумористичните книги, които са евтино и винаги работещо средство за потъване в откровен смях и забавление. Този вид творби са забавни, смешни и изпълнени с изтънчен хумор, който може да се долови в почти всяко едно изречение. 

Защо хумористичните книги са толкова харесвани

Повечето комедийни творби са дотам развлекателни, че да ни накарат да забравим за всичките си неволи и съдбовни перипетии. Сатира и английско чувство за хумор - открийте легендарни автори и техните хумористични произведения на ниски цени в онлайн книжарница ХЕРМЕС. Заложете на култови заглавия и се потопете изцяло в класически комедии и смешни истории от различни точки на света. С тях Вие ще се замислите за нещата от живота, следвайки парадоксалната гледна точка и нейната проява в реалността.

Какво ги отличава от останалите литературни жанрове

Ако искате свеж поглед на нещата и нестандартен подход за разнообразяването на ежедневието, именно хумористичните книги са Вашата възможност да вникнете по-надълбоко в човешката глупост и критично-ироничната гледна точка на автора. Благодарение на пародийните сюжети и едва доловимата граница между реалността и измислицата, ще започнете да се смеете и през сълзи, което е своеобразна психотерапия и то напълно безплатна! За разлика от останалите литературни жанрове, като трилъри, проза, романс или поезия, хумористичните книги са най-силно въздействащи в позитивен план.

Кои автори се търсят най-много

Британският хумор е пословичен, а именно това е причината за изключителната популярност на английските автори, които се отличават с феноменалното си остроумие и безпощадно-унищожителния си хумор, който не оставя никого просто читател. В книжарница Хермес Ви очакват автори на книги, като:

 • П. Г. Удхаус;
 • Сара Форд;
 • Тери Пратчет;
 • Йон Гнар;
 • Мануела Инуса и др.

 

Драматичните и трагикомичните обрати вече могат да бъдат видени през погледа на модерните хумористични книги, в които се засягат всички аспекти от живота - любов и семейство, работа, пари, битовизъм и др. Твърде сериозното разглеждане на някои житейски казуси и ситуации никога не е добър вариант, а именно с четенето на хумористични книги ще се уверите в това. Себелюбие, лицемерие и стремеж към трупане на материални блага - разгледайте ги по сериозен и едновременно смешен начин в някоя забавна творба.