Количка 0
0,00 лв.

Книги | Страница 498

Артикули 9941-9960 от 10000

Настрой възходяща посока
на страница
 1. Тартюф
  Тартюф
  Жан-Батист Молиер
  4,20 лв.
 2. Лек за депресията
  Лек за депресията
  Д-р Стивън С. Иларди
  18,00 лв.
 3. Ние и зоната
  Ние и зоната
  Мария Папазова
  13,00 лв.
 4. Неразгаданите мистерии
  Неразгаданите мистерии
  Колин Уилсън, Деймън Уилсън
  19,99 лв.
 5. Емил от Льонеберя
  Емил от Льонеберя
  Астрид Линдгрен
  9,90 лв.

Артикули 9941-9960 от 10000

Настрой възходяща посока
на страница

Какви книги ще откриете при нас и за кого за подходящи

При нас ще откриете огромно разнообразие от книги с различни жанрове и тематики, от български и чуждестранни автори.

За любителите на художествената литература предлагаме, както най-новите заглавия, така и утвърдени бестселъри в подкатегории трилър, романтични, фентъзи и фантастика, исторически романи, поезия и др. 

В онлайн книжарница “Хермес” ще откриете и интригуващи научно популярни издания, приложна и класическа психология, литература за здраве и спорт, подаръчни издания, албуми и луксозни енциклопедии.

В детския раздел може да намерите книги за най-малките, всички заглавия включени в учебния план от 1 до 12 клас, занимателни книжки, с които децата развиват различни умения, интересни енциклопедии и романи за тийнейджъри.

Как да изберете правилната за вас книга

Ако се колебаете при избора на подходящата книга може да потърсите идеи от ревютата на интересни заглавия в нашия блог, които са писани от страхотните ни книжари. Също така можете да откриете и интересни интервюта с писатели. При колебание винаги може да ни зададете въпрос по телефона, през социалните мрежи или по имейл.

Кои жанрове са най-предпочитани

Сред най-търсените жанрове в онлайн книжарница „Хермес“ са трилърите и романтичните романи, на голяма популярност се радват и заглавията от раздел приложна психология и езотерика.

Защо да поръчате от ХЕРМЕС

Когато поръчвате от книжарница „Хермес“ може да разчитате на коректно отношение и експедитивност при изпълнението, както и на лесна комуникация при възникнали въпроси от ваша страна.