Количка 0
0,00 лв.

Книгата за социологията

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КГМ161
35,00 лв.

"Книгата за социологията" е написана на достъпен език и съдържа кратки обяснения на понятията от жаргона, използван от тази наука.

Могат ли да бъдат премахнати социалните разделения? Какво превръща хората в престъпници? Как интернет промени нашите взаимоотношения? Във всички времена човечеството си е задавало въпроси, свързани с организацията на обществото, а социолозите предлагат решения на поставените въпроси и продължават да моделират света, в който живеем.

"Книгата за социологията" е написана на достъпен език и съдържа кратки обяснения на понятията от жаргона, използван от тази наука. Сложните теории са обяснени стъпка по стъпка и илюстрирани с подходящи диаграми. Специално подбраните илюстрации са важно средство за по-лесен достъп до представените идеи за обществото и неговите институции.

Независимо дали горите от нетърпение да научите повече за любимия си предмет или сте един от многобройните „експерти в домашния фотьойл“, тази книга има какво да ви предложи, за да задоволи вашето любопитство.

Повече информация
ISBN 9786191951277
Цветност цветна
Издател Книгомания
Корица твърда
Брой страници 352
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Книгата за социологията
Вашият рейтинг