Количка

Книгата на изгубените имена

От: Кристин Хармел

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ012
18,00 лв.
Книгата на изгубените имена“ е роман за дълга и любовта, за смелостта и саможертвата, за семейството и идентичността. 
Ева Траубе не успява да защити баща си, когато нацистите идват за него. Но скоро ще открие, че притежава сила, талант и смелост да защитава други, да води борба и да рискува живота си в името на справедливостта.

След като германците отвеждат баща ѝ, Ева и майка ѝ са принудени да избягат от Париж с фалшиви документи, които тя сама е изготвила. Намират убежище в малко планинско градче, където Съпротивата е изградила огромна мрежа от сътрудници. Там Ева открива своето място, своя талант, а заедно с тях – и истинската любов. Тя е изключително умел фалшификатор и с нейната помощ хиляди еврейски деца могат да преминат с нови имена границата с Швейцария и да се спасят от Холокоста и войната. 

Ще успее ли обаче самата Ева да запази себе си и своята идентичност? Каква цена ще трябва да плати и ще успее ли да спаси хората, които я обичат? Възможна ли е изобщо любовта в един свят на жестокост и постоянен страх?

Книгата на изгубените имена“ е роман за дълга и любовта, за смелостта и саможертвата, за семейството и идентичността. Това е история, вдъхновена от действителни събития от Втората световна война, когато стотици фалшификатори рискуват живота си, за да поддържат мрежите на Съпротивата.

Какво може да е по-добро от един роман за шампанско, тайни, лъжи и история, написан от толкова завладяващ и лесен за четене автор? Прочетете тази раздираща сърцето история от Втората световна война веднага!"
- Алисън Ноел
Повече информация
ISBN 9789542838012
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 340
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Книгата на изгубените имена
Вашият рейтинг