Количка

Каузата на юношата

От: Фраясоаз Долто

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
КК248
Специална цена 16,20 лв. Редовна цена 18,00 лв.

1,80 лв. 10 %

За юношите с любов от Франсоаз Долто

Надникнете в този така динамичен и интересен период от живота на човека, когато в него всичко ври и кипи. С чисти ръце разгледайте онези странни и луди кътчета на съзряването.

Тези луди, търсещи и силни тийнейджъри и как да ги обичаме - разберете от книгата на Франсоаз Долто
След големия успех на  „Каузата на децата“   Франсоаз Долто  пише „Каузата на юношите“ (1988), където продължава анализа си на съзряването на човешкото същество, като го пренася във времето на юношеството. През този труден, понякога мъчителен период от живота, когато се изгражда личността, когато юношата се търси, лута се, експериментира, родителите, учителите и обществото като цяло имат огромната отговорност да го подкрепят, да му помогнат да премине по-безболезнено към зрялата възраст.

Със свойствената си чувствителност Долто се спира на проблемите на младите хора, като отново призовава към зачитане на личността и свободата им, към доверие в силите и възможностите им – и към законодателни мерки, които да разширят правата им. „Каузата на юношите“, фундаментален труд, който голямата психоаналитичка завършва малко преди смъртта си, поставя финалния щрих на един живот, отдаден на науката и човека.

Повече информация
ISBN 9786190206248
Тегло 0.6000
Издател Колибри
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Кремена Сиракова
Брой страници 346
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Каузата на юношата
Вашият рейтинг