Количка

Капитанът

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ЖНУ156
24,00 лв.
Защото Франческо Тоти е „Рома“!

Детството, първите удари по топката, срамежливостта, кварталният живот в един Рим, който вероятно вече не съществува; дебют в серия „А“ на 16 г., първият гол. После славата: 25 г. с една фланелка, капитан завинаги. 

Специално издание със златни букви и 32 гланцирани страници с цветни снимки!
​Детството, първите удари по топката, срамежливостта, кварталният живот в един Рим, който вероятно вече не съществува; дебют в серия „А“ на 16 г., първият гол. После славата: 25 г. с една фланелка, капитан завинаги. И още – бракът с Илари, пътешествие през живота с благосклонната усмивка на човек, надарен с изключителен талант. Чак до деня на оттеглянето и сбогуването, развълнувало всички в италианския спорт.

Защото Франческо Тоти е „Рома“, но е също така е и частица от всеки от нас.

"Тръгнах към светлината, където ме очакваше ревът на „Олимпико“, сякаш празнувахме скудето. Трибуните станаха на крака с аплодисменти под звуците
на музиката от „Гладиатор“. Това, което се случи в онзи следобед на „Олимпико“, няма прецедент, защото хиляди хора плачеха безутешно, сякаш е починал техен родител. За тях моето отказване от футбола беше като сбогуване с някаква важна част от живота им.

Направих ли достатъчно, за да заслужа тази любов?“. Можех да си отговоря само така: „Аз също обичам тези хора от цялото си сърце. Винаги всичко съм правил, за да може накрая те да изреват от гордост и радост след гол на „Рома“.
Повече информация
ISBN 9789543762156
Тегло 0.7000
Цветност черно/бяла
Издател Жануа
Корица мека
Размери 15х23
Брой страници 456 + 32 гланцирани страници със снимки
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Капитанът
Вашият рейтинг