Количка
Вход

Камен и пиратите от 5Г

От: Елена Павлова

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СФТ304
14,99 лв.

Добре дошли в 5Г клас! Запознайте се с новия ученик Камен!

Добре дошли в 5Г клас! Запознайте се с новия ученик Камен – любопитно и умно дете, което сякаш знае повече, отколкото показва. Неговата поява поставя началото на поредица от приключения, в които съучениците му ще научат много уроци за живота и приятелството. Неуморен спътник на момчетата и момичетата от класа е и рошавият Пират – симпатичен джак ръсел териер.

 
Романът пренася очарованието на класическите детски истории в дигиталната епоха и ще се хареса както на петокласници, така и на техните родители.

 

***

За да придобиете представа коя е Елена Павлова, ще ви кажем (без преувеличение, а само с мааалко закръгляне тук-там), че тя е един от малцината творци у нас, които могат да се похвалят със следните постижения: 

• 10 книги 

• 30 книги-игри 

• 20 литературни награди 

• 50 преведени книги 

Ако през 90-те сте играли книги-игри, със сигурност познавате творчеството й и сте прекарали часове в световете, създадени от Върджил Дриймънд и Кристофър Макдоуел. Ако пък не сте – книгата за чудния Камен и забавните петокласници от новото му училище е чудесната първа стъпка към нейната необятна творческа вселена. 

Повече информация
ISBN 9786191514304
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Брой страници 288
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Камен и пиратите от 5Г
Вашият рейтинг