Количка 0
0,00 лв.

Какво знам в края на 3 клас. УП по БЕЛ, Математика, Човекът и природата и Човекът и обществото (Булвест 2000)

От: Станка Вълкова, Севделина Белобрадова, Мариана Богданова, Ваня Иванова

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУП3211
9,90 лв.
Учебното помагало предлага система за оценяване, обучение и усъвършенстване на знания, умения и компетентности, предвидени като очаквани резултати от обучението по български език и литература, по математика, по човекът и обществото и по човекът и природата в края на 3. клас.
Учебното помагало предлага система за оценяване, обучение и усъвършенстване на знания, умения и компетентности, предвидени като очаквани резултати от обучението по български език и литература, по математика, по човекът и обществото и по човекът и природата в края на 3. клас. Разработените тестове са съобразени с представения от МОН модел на Национално външно оценяване с цел учениците постепенно да придобият по-голяма увереност при изпълнението на различни видове тестови задачи. Добре би било учениците да имат възможност да работят самостоятелно върху тестовете по всеки учебен предмет. Това ще съдейства за придобиване на умение за справяне с предвидените за 3. клас задачи за 1 учебен час.

По всеки от четирите учебни предмета са включени:
• тестове, чрез които да се реализира оценяване на резултатите в края на учебната година;
• задачи, чрез които да се осъществи корекционна работа и да се отстранят пропуските, поради които ученици са изпитали затруднения;
• тестове, чрез които може да се осъществи входяща диагностика на знания, умения и компетентности по съответния учебен предмет в началото на 4. клас;
• приложение в помощ на учениците със събрана и представена чрез примери информация за основни понятия, изучени в 3. клас. То може да се използва и за преговор в началото на учебната година в 4. клас.
• критерии и показатели за оценка на резултатите от тестовете.

Тестовете в помагалото може да се използват в края на учебната година за годишен преговор и проверка, за самостоятелна работа, самоподготовка и самоконтрол, както и в началото на следващата учебна година за установяване на входното равнище на знанията, уменията и компетентностите на учениците.
Повече информация
ISBN 9789541816516
Тегло 0.300000
Издател Булвест 2000
Брой страници 176
Дата на издаване 1970 г.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Какво знам в края на 3 клас. УП по БЕЛ, Математика, Човекът и природата и Човекът и обществото (Булвест 2000)
Вашият рейтинг