Количка

Какво правех, докато вие раждахте деца

От: Кристин Нюман

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ВКН0238
18,00 лв.
Сценаристката на сериалите „Как се запознах с майка ви“, „Всички обичат Реймънд“ и „Чък“ ни среща с небивали авантюри и пътувания с много адреналин
Сценаристката на сериалите „Как се запознах с майка ви“, „Всички обичат Реймънд“ и „Чък“ ни среща с небивали авантюри и пътувания с много адреналин

Сценаристката на комедийни сериали Кристин Нюман е в средата на двайсетте си години, когато решава да пътува по света, за да бъде всичко друго, но не и улегнала. Приключението започва с едно инцидентно пътуване до Амстердам и постепенно ваканциите извън родна земя се превръщат в нейния лек против скуката и установените норми.

Дългият списък на Кристин Нюман с вълнуващи случки включва пътуване на автостоп в Русия, едно почти религиозно преживяване в Бразилия и неочаквано житейско прозрение в Нова Зеландия. И докато Кристин се влюбва в света, който я заобикаля, тя изживява и горещи любовни авантюри – някои драматични, а други комични, но винаги поднесени с пикантност и самоирония.

Кристин Нюман е родена на 10 юни 1973 г. През последните двайсет години работи като сценарист и продуцент на телевизионни сериали в Холивуд. Запалена пътешественичка и авантюристка, Кристин признава, че никога няма да се умори да пътува и да прави нещата, които ѝ доставят удоволствие. Участвала е в създаването на едни от най-гледаните сериали, сред които „Как се запознах с майка ви“, „Всички обичат Реймънд“ и „Чък“.
Повече информация
ISBN 9786192500238
Тегло 0.2500
Цветност черно/бяла
Издател Киви
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 320
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Какво правех, докато вие раждахте деца
Вашият рейтинг