Количка 0
0,00 лв.

Как спят бебетата

От: София Акселрод

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СИП817
16,00 лв.
​В "Как спят бебетата" д-р София Акселрод предлага на родителите една щадяща за децата, но ефективна програма, която да доведе до по-бързо привикване към повече нощен сън и по-малко дневен. Това ще помогне на родителите да се върнат към нормалния си ритъм на живот, а бебетата да спят толкова, колкото имат нужда, в най-подходящото за това време!
​Научнообоснованият метод да помогнете на вашето бебе да спи цяла нощ.

Липсата на сън е един от основните проблеми за всеки нов родител. Бебетата обикновено се събуждат на всеки два-три часа. За някои това е нормално и го понасят стоически. За други става причина за огромна умора и стрес. Родителите се лутат между най-различни мнения и съвети - дали детето да има режим въобще, дали да го будим, когато спи твърде дълго през деня, дали спането през деня води и до повече сън през нощта, или е обратното.

Д-р София Акселрод е родител, консултант по въпросите на здравословния сън, но и невролог, който дълго време е изучавал механизмите на съня съвместно с нобеловия лауреат Майкъл Йънг, откривател на гените, направляващи съня.

В "Как спят бебетата" тя предлага на родителите една щадяща за децата, но ефективна програма, която да доведе до по-бързо привикване към повече нощен сън и по-малко дневен, така че родителите да се върнат към по-нормален ритъм на живот, а бебетата да спят толкова, колкото имат нужда, в най-подходящото за това време.

Книгата въвежда читателя в науката за съня и основните фактори, които го направляват - и при деца, и при възрастни, така че ако имате проблеми със заспиването, тя може да бъде полезна и за самите вас.

Книгата е с изцяло практична насоченост, с множество съвети, таблици, схеми и графики, които ще ви ориентират в механизмите на съня на вашето бебе и ще ви помогнат да го приучите на сън, без да предизвиквате у него почти никакъв стрес.
Повече информация
ISBN 9789542837817
Тегло 0.280000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 232
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как спят бебетата
Вашият рейтинг