Количка
Вход

Как да живеем с изтрещялата си половинка. Когато е Тя

От: Асен Сираков

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
АТБХХ07
8,00 лв.

Внимание!

Забранено за жени!

Това „Полезно четиво”, наречено „Как да живеем с изтрещялата си половинка” предназначено за мъже, се роди напълно спонтанно. Защо ли?

Eдна сутрин, докато си пиех кафето, идвах бавно на себе си и слушах жена си, някак изведнъж реших да обобщя и да напиша всичко прочетено през годините, осмислено и преживяно, по тази, бих казал, ключова тема в нашия живот. Тема, по която след Фройд (а и преди него) са си блъскали главата десетки специалисти, автори, популяризатори и лектори, като Хайнц Хартман (за съзнаваното и несъзнавано функциониране), Алексей Капранов и Валерий Пантелеев (за мъжа и жената), Доналд Уиникот (за удържащото обкръжение на добрата майка), Жак Лакан (за преосмисляне на теорията за съблазняването), Франсоа Леро (за особеностите при съжителството), Стивън Бейкър (за „невротичната котка”) и др.

Да, това четиво, макар и „полезно”, няма да изчерпи темата (защото няма, а и не би могло да има подобна цел), но със сигурност ще ви накара да се подсмихвате, усмихвате, да се веселите, да се смеете на глас, а ако пътьом съзрете и нещо полезно – какво по-хубаво от това!

Повече информация
ISBN 9789548999915
Цветност черно/бяла
Издател Атеа букс
Корица мека
Брой страници 120
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да живеем с изтрещялата си половинка. Когато е Тя
Вашият рейтинг