Количка 0
0,00 лв.

Как да общуваме с непознати

От: Малкълм Гладуел

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ЖБ7950
25,00 лв.

Важен източник на съвети за това как наистина да опознаете околните...
Гладуел блестящо излага аргумента, че трябва да спрем да вземаме нещата
за даденост, да осъзнаем, че никой не е истински прозрачен и да разберем, че
(човешкото) поведение е обвързано с невидими обстоятелства.
– People, Книга на седмицат

„Как да общуваме с непознати“ е задължителна книга... Обожавам я. Тя ще промени не само начина, по който възприемате непознатите, а и това как гледате на себе си, на новините, на света изобщо. Тази книга наистина ме промени.
– Опра Уинфри

Важен източник на съвети за това как наистина да опознаете околните... Гладуел блестящо излага аргумента, че трябва да спрем да вземаме нещата за даденост, да осъзнаем, че никой не е истински прозрачен и да разберем, че (човешкото) поведение е обвързано с невидими обстоятелства.
– People, Книга на седмицата

Във време, когато светът изглежда непреодолимо поляризиран, една книга, която изучава причините, поради които грешно тълкуваме поведението на другите или напълно се проваляме в комуникацията, изглежда по необходима от всякога... Чете се като трилър.
– Крис Бартън, Los Angeles Times

Най-внушителният успех на г-н Гладуел става ясен в мига, когато скептикът започва да си мисли, че може би всъщност грешим за всичко и че, видите ли, този пич Гладуел май-май е напипал нещо... Относителната тежест на „Как да общуваме с непознати“ е по-голяма от тази на предишните му заглавия.
– Ейми Чозик, New York Times

Поредният триумф на Гладуел. [...] Интелектуално предизвикателен. Онези от вас, които очакват още едно приковаващо вниманието четиво от типа „всичко-което-си-мислите-че-знаете-е-грешно“ няма да останат разочаровани.
– Kirkus Reviews

Oчарователно и актуално едновременно. Задълбочено изследване, написано в характерния за Гладуел колоритен, апетитен и достъпен стил.
– Publishers Weekly

Гладуел има точно око и остър нюх, и е един от най-добрите наблюдатели на своето поколение. Гладуел мисли с размах и с поглед към голямата картина – и така ни помага да осмислим човешката си същност.
– WebMD Magazine

Повече информация
ISBN 9786191867950
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Жанет - 45
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 420
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Как да общуваме с непознати
Вашият рейтинг