Количка

К-ПОП. Поверително

От: Стивън Ли

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ИБС646
15,90 лв.
Вдъхновяваща история за постигането на голямата мечта
Вдъхновяваща история за постигането на голямата мечта

Kендъс Пак е талантливо американско момиче от корейски произход. Освен че свири на класически инструмент, тя може да пее. Ама наистина може. Кендъс тайно се записва за прослушване в програма за сформиране на к-поп група, макар да не очаква да бъде избрана. Но именно тя печели заветното място и сега трябва да убеди родителите си да я пуснат да замине за Корея, където ѝ предстои сериозно обучение.

Това, което я очаква, е много по-трудно от всичко, което си е представяла. Кендъс трябва да усъвършенства изпълнителските си умения, да се научи да говори идеално корейски и да се справя със сложната йерархия сред другите момичета, които се обучават. И всичко това, докато следва суровите правила на музикалната индустрия. А правило номер едно гласи: НИКАКВИ РОМАНТИЧНИ СРЕЩИ, което става почти невъзможно за спазване, когато се запознава с момчето на мечтите си. 

Много скоро Кендъс трябва да си отговори на най-важния въпрос: Заслужава ли си да рискува приятелствата си и всичко, в което вярва, заради бленуваното място в най-очакваната момичешка к-поп група?
Повече информация
ISBN 9786191573646
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Ибис
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 380
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:К-ПОП. Поверително
Вашият рейтинг