Количка

Южната стена на Анапурна

От: Крис Бонингтън

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
ВНП177
19,00 лв.
​Класически наръчник за оцеляване

​Книгата „Южната стена на Анапурна“ е свидетелство за едно героично изкачване, за срещата на човека със суровата природа и всички проблеми, които съществуват по високите върхове. Историята на група смели мъже, превърнали се в пионери при намирането на нов подход към високите върхове. 
​Класически наръчник за оцеляване

През 70-те години на миналия век Крис Бонингтън и неговият легендарен екип от алпинисти решават да изкачат хималайския осемхилядник Анапурна от южната стена. Това, което катерачите преди тях биха отхвърлили като „грешната“ посока, за Бонингтън се превръща в цел и предизвикателство. Желанието им е да минат по този маршрут не защото е там, а защото е трудно.

Книгата „Южната стена на Анапурна“ е свидетелство за едно героично изкачване, за срещата на човека със суровата природа и всички проблеми, които съществуват по високите върхове. Историята на група смели мъже, превърнали се в пионери при намирането на нов подход към високите върхове. Свидетелство за приключение, изискващо смелост, кураж и търпение, съпътствани от разочарования, но и големи успехи.
Повече информация
ISBN 9786192500177
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Вакон
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 270
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Южната стена на Анапурна
Вашият рейтинг