Количка

Яж, чети, обичай и пътувай

От: Славея Лазарова

​Тази книга крие в себе си уют, спокойствие и топлина; тя може да ви накара да се усмихнете дори когато навън е мрачно. В страниците и ще откриете себе си, ще усетите вдъхновение и ще преминете през чудна палитра от емоции. Ще ви се допътува надалеч, ще се пренесете в спомените си или просто ще се насладите на едно вълшебно бягство от ежедневието!
​"Днес ще съм щастлива, така реших. Ще се усмихна на намръщеното време и ще оставя слънцето в мен да грее ярко. Ще поспра за малко и няма да бързам. На кафето ще се насладя, на минутките спокойствие и ще си направя график на мечтите. Ще започна да ги сбъдвам една по една и до обяд вече ще съм преполовила списъка. Следобед ще се влюбя и ще разбера какво е да обичаш истински. А когато слънцето залезе, ще знам, че е изминал още един ден, в който не съм забравила как се живее щастливо."

- Славея Лазарова

​Тази книга крие в себе си уютспокойствие и топлина; тя може да ви накара да се усмихнете дори когато навън е мрачно. В страниците и ще откриете себе си, ще усетите вдъхновение и ще преминете през чудна палитра от емоции. Ще ви се допътува надалеч, ще се пренесете в спомените си или просто ще се насладите на едно вълшебно бягство от ежедневието. 

***

Славея Лазарова е млада и перспективна писателка, има прекрасно семейство и пъстър живот, изпълнен с много щастливи моменти. Обича да се пренася в света на книгите, да прекарва време с близките си, да пътува, да подслажда следобедите си с парченце шоколад и да мечтае смело. 

Отраснала в малък град, Славея е имала вълшебно детство и още оттогава се е научила да вярва в чудесата и да цени малките радости във всеки един ден. Завършила е журналистика, но вдъхновението я е отвяло в съвсем различна посока. През 2015 г. създава свое местенце в интернет – Яж, чети, обичай и пътувай, – в което често споделя мислите и вълненията си за живота, любовта, щастието, малките жестове, семейството и всичко, което ù е на сърце. Мечтае да вдъхновява хората, да откриват себе си в написаното от нея и да знаят, че най-хубавото тепърва предстои. 

С времето фейсбук страницата "Яж, чети, обичай и пътувай" става разпознаваема, започва да набира все по-голяма популярност и към днешна дата е следвана от 140 хиляди души. Славея е щастлива да има толкова съмишленици на едно място, с които да споделя мислите си. Вярва, че човек сам е отговорен за щастието си и че трябва да се грижи за него всеки ден. Надява се тази книга да докосне още повече хора и да ги накара да оценят всичко, което вече имат в живота си, да ги вдъхнови да мечтаят още по-смело и да следват сърцето си за всеки един избор, който им предстои.  
Повече информация
ISBN 9786190109372
Тегло 0.3000
Цветност черно/бяла
Издател Изток - Запад
Корица твърда
Размери 15х20
Брой страници 128
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Яж, чети, обичай и пътувай
Вашият рейтинг