Количка 0
0,00 лв.

Известен и мъртъв

От: Бен Елтън

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИХР160
15,90 лв.

Всички видяха убийството. 

Но не и кой държеше ножа.

Една къща, десет участници, тридесет камери, четиридесет микрофона. Едно убийство и никакви доказателства.

Всички знаем схемата – тотални непознати са принудени да съжителстват в една къща и да показват най-лошите си черти за удоволствие на жадната за зрелища публика. Кой ще се пречупи пръв, кой ще прави секс, кого ще заобичат зрителите и кого ще презрат? Всичко, което приковава погледите на милиони към телевизионния екран.

До момента, в който един от участниците е убит.

И всичко се променя.

Кой е убиецът? Как е избегнал камерите, които покриват всяка точка от къщата? Защо убива, от какво се страхува, какво се е случило между участниците… или може би тайната се крие в миналото? И най-важното – шоуто трябва да продължи.

Дори това да поставя живота на всички в опасност.

***

Бен Елтън е един от най-популярните британски писатели. В допълнение към изключително влиятелните му стендъп шоу програми като Saturday Live и The Man From Auntie, той участва в създаването на телевизионните сериали The Young Ones, Blackadder („Черното влечуго”) и The Thin Blue Line („Тънката синя линия”). С „Известен и мъртъв” той показва как едно предаване може да стане най-гледаното в света – достатъчно е животът на участниците да е под постоянна заплаха.

Повече информация
ISBN 9789542826132
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Брой страници 388
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Известен и мъртъв
Вашият рейтинг