Количка
Вход

Извън системата

От: Си Джей Бокс

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ОБ298
17,00 лв.

Нейт Романовски е решил да живее извън системата, за да се възстанови от нанесени в миналото рани.

Нейт Романовски е решил да живее извън системата, за да се възстанови от нанесени в миналото рани. Да избяга от цивилизацията с любимата жена, да ловува с безценните си соколи и да се радва на красотата на дивата природа в Уайоминг. Идилията е нарушена от появата на двама елитни агенти от тайна организация. Те имат нужда от помощта му, за да унищожат местна терористична клетка. В замяна криминалното му досие ще изчезне.

Но нищо не е такова, каквото изглежда, и Нейт скоро ще се изправи пред хора, които представляват непосредствена опасност за националната сигурност. А най-добрият му приятел, ловният инспектор Джо Пикет, ще се увери, че мечката гризли не е единственият хищник в Червената пустиня. Много по-опасни са настанилите се в изоставено ранчо ислямисти, които се подготвят за смъртоносен удар. И държат дъщерята на Джо и десетки младежи като заложници.

Нейт и Джо трябва да поведат борба на живот и смърт – с природните стихии, с времето, с фанатизираните убийци. Залогът е прекалено голям...

Екшън от най-висока класа. Герои, които ще запомните. Задължителен за четене.

Лий Чайлд

Внимателно изграден сюжет, който се развива до спиращ дъха край.

„Буклист”

Нонстоп екшън, съспенс и забавление.

„Лайбръри Джърнъл”

Повече информация
ISBN 9789547694026
Цветност черно/бяла
Издател Обсидиан
Корица мека
Брой страници 376
Дата на издаване 2016 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Извън системата
Вашият рейтинг