Количка 0
0,00 лв.

Изобразително изкуство за 9. клас (Булвест 2000)

От: Свилен Стефанов, Петя Иванова, Десислава Кралева

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
БОУ91880
12,90 лв.

Учебникът е съобразен по структура и съдържание с изискванията на учебната програма по изобразително изкуство за 9. клас. Предлага богата визуална и текстова информация за света на изкуството, връзката му с религията, сценичните изкуства. В учебника е представена по интересен начин дейността на художествените галерии и музеи. Методическият апарат, чрез който е разработено учебното съдържание, включва задачи за наблюдение, за описание и за практически дейности с класическите и новите средства за информация и комуникация. На страниците на учебника са представени различни идеи и конкретни указания за разработване на проекти, съобразени със знанията и уменията на учениците в 9. клас. Учебникът е създаден с идеята да бъде не само учебно пособие, а и красив пътеводител в света на изкуството. На страниците на изданието има код за достъп до електронния вариант на продукта.

Изданието е съвместимо с настоящата учебна програма.

Учебникът е съобразен по структура и съдържание с изискванията на учебната програма по изобразително изкуство за 9. клас. Предлага богата визуална и текстова информация за света на изкуството, връзката му с религията, сценичните изкуства. В учебника е представена по интересен начин дейността на художествените галерии и музеи.

Методическият апарат, чрез който е разработено учебното съдържание, включва задачи за наблюдение, за описание и за практически дейности с класическите и новите средства за информация и комуникация. На страниците на учебника са представени различни идеи и конкретни указания за разработване на проекти, съобразени със знанията и уменията на учениците в 9. клас.

Предложените визуални тестове за оценка и самооценка могат да послужат на учителите и учениците в темите за обобщение и преговор. Осигурена е реална възможност за проверка на знанията чрез скала за самооценяване след всяка тема.

Учебникът е създаден с идеята да бъде не само учебно пособие, а и красив пътеводител в света на изкуството. На страниците на изданието има код за достъп до електронния вариант на продукта.

Настоящото издание е одобрено от МОН и е съвместимо с учебната програма за 2022/2023 г.

Повече информация
ISBN 9789541812433
Тегло 0.350000
Цветност цветна
Издател Булвест 2000
Корица мека
Размери 21х29
Брой страници 60
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изобразително изкуство за 9. клас (Булвест 2000)
Вашият рейтинг