Количка

Изгубените цветя на Алис Харт

От: Холи Рингланд

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ККХР69
20,00 лв.

Пленителен роман за неразказаните истории, които ни преследват, и за историите, които разказваме сами на себе си, за да оцелеем.

Пленителен роман за неразказаните истории, които ни преследват, и за историите, които разказваме сами на себе си, за да оцелеем.

Деветгодишната Алис Харт живее в идиличен дом, сгушен между обширни поля със захарна тръстика и морето. Една трагедия безвъзвратно променя живота ѝ и Алис е изпратена да живее при баба си, в чиято ферма за австралийски цветя намират подслон жени, които се чувстват изгубени и обезверени. В духа на викторианската традиция всяко цвете има собствено значение и Алис постепенно започва да си служи с езика на цветята, за да изкаже нещата, за които ѝ е трудно да говори.

Семейните тайни, едно жестоко предателство и един мъж от далечна страна помагат на Алис да осъзнае, че има истории, които цветята не могат да разкажат.

И че ако наистина иска да извоюва свободата си, трябва да се престраши да разкаже най-ценната история, която познава – своята собствена.

Повече информация
ISBN 9786190205869
Цветност черно/бяла
Издател Колибри
Корица мека
Брой страници 432
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изгубените цветя на Алис Харт
Вашият рейтинг