Количка

Изчистване на организма от паразити

От: Николай Даников

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ТРД7085
22,00 лв.
​В книгата са описани най-разпространените паразитни болести, техните причинители, симптоми, конвенционално лечение и прогнози. Дадени са и някои лесни рецепти със средства от народната медицина. Препаратите, приготвени по тях, може да се съхраняват и използват дълго. 
​Обикновено не се замисляме, че в организма ни може да има хелминти. Но по данни на Световната здравна организация заболеваемостта от чревни хелминтози е една от най-високите. Глистната инвазия е много сериозно заболяване и ако не унищожим паразитите навреме, те могат да доведат до много тежки последици.

Ако заразяването е вече факт, как да го разпознаем и да се избавим от паразитите? Какви са границите на разумното използване на средствата на научната и народната медицина в домашни условия?

В книгата са описани най-разпространените паразитни болести, техните причинители, симптоми, конвенционално лечение и прогнози. Дадени са и някои лесни рецепти със средства от народната медицина. Препаратите, приготвени по тях, може да се съхраняват и използват дълго. Разнообразният набор ще ви помогне да изберете ново подходящо средство, в случай че организмът ви привикне към някое лекарство, което сте използвали дотогава, особено когато става дума за тежки хронични заболявания или при наличието на няколко заболявания.

Ако сте се разболели, не губете време и започнете да се лекувате.

Дадените в сборника рецепти са само допълнение към лекарските препоръки.

***

Николай Даников е лекар с голям практически опит и автор на множество книги, посветени на лечението на различни заболявания с билки и природни средства. Книгите му се радват на огромни тиражи.
Повече информация
ISBN 9789543987085
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Труд
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 504
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Изчистване на организма от паразити
Вашият рейтинг