Количка 0
0,00 лв.

Избрани творби. Гео Милев

От: Гео Милев

Книгата е подходяща за ученици и кандидат-студенти

Поредицата "Българска класика" среща читателя с емблематични произведения на български майстори на словото, оформили лика на родната литература. Тези специално подбрани творби са застъпени в учебната програма на българските училища и са подходящи както за ученици и кандидат-студенти, така и за всеки ценител на класическата българска литература. Книгата съдържа избрани произведения от Гео Милев – българският поет и публицист, най-яркият представител на експресионизма в българската литература. Подходяща е за ученици и кандидат-студенти.

Книгата е подходяща за ученици и кандидат-студенти

"Литературата е възможност за достъп до многообразието на човешкия опит. Тя ни позволява да се ориентираме в миналото, да разбираме настоящето и да създаваме проекти за бъдещето. Когато се научим да я четем и разбираме, тогава имаме достъп до духовните богатства на света и до дълбочините на човека."
- Валери Стефанов

Поредицата "Българска класика" среща читателя с емблематични произведения на български майстори на словото, оформили лика на родната литература. Тези специално подбрани творби са застъпени в учебната програма на българските училища и са подходящи както за ученици и кандидат-студенти, така и за всеки ценител на класическата българска литература.

Книгата съдържа избрани произведения от Гео Милев – българският поет и публицист, най-яркият представител на експресионизма в българската литература. Подходяща е за ученици и кандидат-студенти.

 

Повече информация
ISBN 9786191518937
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател СофтПрес
Корица мека
Художник Радослав Донев
Размери 13x20
Брой страници 96
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Избрани творби. Гео Милев
Вашият рейтинг