Количка

Историята на Екстрапак

От: Калоян Кирилов

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ИНТБ3494
14,90 лв.
Тези от нас, които са били свидетели на създаването на частна компания през 90-те години, ще си припомнят част от миналото, а по-младите читатели ще имат възможност да видят разликата в изграждането на бизнес преди 30 години и днес — в ерата на стартъпите.
​Тук научаваме как група приятели могат да стартират и управляват успешен бизнес в България без политическа подкрепа. Книгата е изпълнена с много конкретни примери и интересни истории, които ни пренасят в едни не толкова далечни, но пък за сметка на това доста различни времена. Тези от нас, които са били свидетели на създаването на частна компания през 90-те години, ще си припомнят част от миналото, а по-младите читатели ще имат възможност да видят разликата в изграждането на бизнес преди 30 години и днес — в ерата на стартъпите.

Защо сме добри – защото всички ние се интересуваме от същността на нещата, а не от тяхната форма. Това, което правим, го правим от сърце, правим го с желанието да стане по най-добрия начин, да го обновяваме, да го развиваме.”  

- в интервю за в. “Капитал

Повече информация
ISBN 9789547833494
Тегло 0.2500
Цветност черно/бяла
Издател Локус
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 176
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Историята на Екстрапак
Вашият рейтинг