Количка 0
0,00 лв.

Истините и лъжите на Ела Блек

От: Емили Бар

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КРГХР45
16,00 лв.

Аз, Ела, съм добра. Бела не е!
Не съм достатъчно смела. Но Бела е!

Аз, Ела, съм добра. Бела не е!
Не съм достатъчно смела. Но Бела е!

 

 Ела Блек е на 17. Тя и нейните любящи родители са едно обикновено английско семейство. Освен обичайните главоболия в училище всичко друго  изглежда нормално.

Ела има двама приятели – Джак и Лили, които много обича и знае всички техни тайни. Но никой – дори родителите й – не знаят нейната. Тя има тъмна страна, която другите не виждат... нарича я Бела. Бела върши неща, които Ела никога не би се осмелила, затова Ела прави всичко възможно да я възпира, но невинаги успява...

Животът й се усложнява още повече, когато родителите й внезапно я вземат от училище и заедно заминават за Рио де Жанейро. И в това има нещо подозрително и плашещо.

В този непознат за нея град Ела трябва да разбере истината за себе си, да разкрие лъжите в своето семейство и да оцелее със или въпреки Бела. Тя може да се довери единствено на Крисчън  – момчето с големите тъмни очи и с трапчинка на бузата.И за първи път има някого, на когото иска да разкаже всичко за себе си...

 

***

 

Емили Бар работи като журналист в Лондон. Учила е история на изкуствата в арт института Courtauld и печели наградата „Журналист на годината“ на  Guardian Student през 1994 г. Автор е на много романи. „Единственият спомен на Флора Банкс“ е първата й книга за тийнейджъри.

Повече информация
ISBN 9789547713963
Цветност черно/бяла
Издател Кръгозор
Корица мека
Брой страници 304
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Истините и лъжите на Ела Блек
Вашият рейтинг