Количка

Интервюто

От: Николай Пеев

Повечето от вас вероятно знаят какво е да се явиш на интервю за работа. Човек се издокарва, репетира пред огледалото, проверява дали ръцете му не треперят…и накрая обикновено се надява да получи заветното обаждане, че е назначен. 
Повечето от вас вероятно знаят какво е да се явиш на интервю за работа. Човек се издокарва, репетира пред огледалото, проверява дали ръцете му не треперят…и накрая обикновено се надява да получи заветното обаждане, че е назначен. Понякога обаче нещата поемат в друга посока. Понякога те карат да занесеш куфарче, с чието съдържание не си запознат на странен тип в задимен гараж…или да отвлечеш някого…или да демонстрираш колко си бърз с оръжие в ръка…Понякога нещата просто не се оказват такива, каквито изглеждат.

Действието в „Интервюто” се развива в недалечното бъдеще – все още няма летящи коли и лазерни пушкала, но пък замърсяването е повече, упадъкът на крайните квартали – пълен, стачките – редовни, а над всичко това тегне небостъргачът на корпорация „Хаймдал”, чието ръководство има пръст във всяка частица от ежедневието на хората. „Хаймдал” си търси нов служител…тежко на тези, които се явят на интервюто без да знаят какво ги очаква.
Повече информация
ISBN 9786197585209
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Vision Books
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 240
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Интервюто
Вашият рейтинг