Количка 0
0,00 лв.

Империя на омразата

От: Рина Кент

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ379
22,00 лв.

Има ли разлика между любов и омраза?

Като ученичка Никол Адлър е ледената кралица на елитна частна гимназия. Острите токчета на дизайнерските ѝ обувки пробиват сърцата и надеждите на всички, които са под нивото ѝ - тоест всички наоколо. Освен Даниъл Стърлинг.

Под студената и арогантна маска Никол е обсебена от единственото момче, което не просто не я харесва, а откровено я мрази.

И все пак тя получава шанс за една страстна нощ с него, но след нея той я отхвърля грубо и жестоко. А скоро и останалата част от живота ѝ се сгромолясва.

Няма втори шанс да намразиш някого от пръв поглед!

Като ученичка Никол Адлър е ледената кралица на елитна частна гимназия. Острите токчета на дизайнерските ѝ обувки пробиват сърцата и надеждите на всички, които са под нивото ѝ – тоест всички наоколо. Освен Даниъл Стърлинг. Под студената и арогантна маска Никол е обсебена от единственото момче, което не просто не я харесва, а откровено я мрази. И все пак тя получава шанс за една страстна нощ с него, но след нея той я отхвърля грубо и жестоко. А скоро и останалата част от живота ѝ се сгромолясва.

Години по-късно, на ръба, бореща се да оцелее, Никол приема нова работа - а с нея и шанс за по-добро бъдеще. Отмъщението е най-доброто лекарство за омразата.

Когато вижда ледената блондинка, която го е накарала да ненавижда всички руси жени, Даниъл Стърлинг разбира две неща - че все още я мрази от дъното на душата си и че най-после ще има шанса да си отмъсти. Решен да я измъчва така, както тя е тормозила сънищата му в продължение на години, Даниъл превръща живота на новата си секретарка Никол в пълен ад.

Ала този път тя има твърде много за губене, за да се откаже и просто да избяга. Мания, ревност, привличане, ненавист и пагубна страст се преплитат в жесток водовъртеж, който ги завлича надолу. А може би на дъното ще открият чувството, по-силно от всички останали? Все пак всички знаем, че само една крачка дели омразата от… нещо много по-страшно. И за двама им.

***

Рина Кент е автор на бестселъри и повелителка на романсите ала "от врагове до любовници". Мрачните сюжети са стихията ѝ, а напрежението – най-добрият ѝ приятел. Нейните герои са злодеи и антагонисти, защото винаги си е падала по аутсайдерите. "Империя на омразата" е самостоятелен роман, в чийто сюжет ще откриете герои врагове, които се влюбват, и теми като тормоз, сексуално насилие, контрол и подчинение, смущения в храненето, алфа мъже и др.

Повече информация
ISBN 9789542845379
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Художник Фиделия Косева
Размери 14.3х21
Преводач Цветана Генчева
Брой страници 448
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Империя на омразата
Вашият рейтинг