Количка 0
0,00 лв.

Имало някога едно разбито сърце

От: Стефани Гарбър

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ББ421
25,00 лв.

"Имало някога едно разбито сърце" е завладяващо фентъзи, великолепно начало на едноименната поредица. Ако сте харесали "Каравал", ще се влюбите и в тази нова книга.

Откакто се помни, Еванджелин Фокс вярва в истинската любов и щастливия край... до момента, в който разбира, че мъжът на сърцето ѝ ще се жени за друга.

В отчаян опит да спре сватбата и да излекува нараненото си сърце, Еванджелин сключва сделка с харизматичния, но пагубен Принц на сърцата. Той се съгласява да помогне в замяна на три целувки – тя ще трябва да целуне трима души, когато и където той прецени.

Ала още след първата Еванджелин осъзнава, че сделките с безсмъртен са опасна игра - и че Принцът на сърцата иска много повече от нея, отколкото е обещала. Той има планове за Еванджелин, планове, които или ще завършат с най-голямото възможно щастие, или с най-невероятната трагедия.

"Имало някога едно разбито сърце" е завладяващо фентъзи, великолепно начало на едноименната поредица. Ако сте харесали "Каравал", ще се влюбите и в тази нова книга.

***

"Във всяка книга на Стефани Гарбър попадаме в плен на разказваческото ѝ майсторство и впечатляващия начин, по който кара пулса ни да подскача. Една наивна героиня с разбито сърце си играе с въплъщението на съдбата – лошото момче Джакс – в обърнатия наопаки, замечтан като в съновидение свят на Великолепния север. „Имало някога едно разбито сърце“ ви впримчва в заклинание, от което няма да искате да избягате."
- Стейси Ли

Повече информация
ISBN 9786190302421
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Художник "Megachrom"
Размери 13х21
Преводач Петър Тивчев
Брой страници 320
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Имало някога едно разбито сърце
Вашият рейтинг