Количка 0
0,00 лв.

Ихтиандър - човекът амфибия

От: Александър Беляев

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ПРТ3718
17,99 лв.

Едно обикновено момче с необикновена съдба 

Гениалният учен доктор Салватор спасява живота на едно малко момче, като му присажда хриле на млада акула. Така на белия свят се появява Ихтиандър - човекът-амфибия. Юношата прекарва по-голямата част от времето си в морето, в компанията на риби и делфини. Един ден обаче се появява тази, заради която той е готов да промени съдбата си. Ще му се наложи да се сблъска с подлост и хитрост, любов и милосърдие, различни човешки качества и да преживее доста изпитания.
​Гениалният учен доктор Салватор спасява живота на едно малко момче, като му присажда хриле на млада акула. Така на белия свят се появява Ихтиандър - човекът-амфибия. Юношата прекарва по-голямата част от времето си в морето, в компанията на риби и делфини. Един ден обаче се появява тази, заради която той е готов да промени съдбата си. Ще му се наложи да се сблъска с подлост и хитрост, любов и милосърдие, различни човешки качества и да преживее доста изпитания.

В Русия наричат Александър Беляев "руският Жул Верн и Джек Лондон", защото умее да съчетава предизвикателствата на приключенския сюжет с традициите на "високата литература". Неговите книги ни учат на същото нещо, на което и руската класическа литература: пречистването на душата чрез състрадание, само че правят това с помощта на причудливите криволичения на фантастичния сюжет.

Книгата определено ще се хареса на младите читатели, които обичат научната фантастика и приключенията.

Книгата е част от поредицата "Приключения и фантастика" на издателство "Паритет".
Повече информация
ISBN 9786191533718
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Паритет
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 256
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ихтиандър - човекът амфибия
Вашият рейтинг