Количка 0
0,00 лв.

Игра с огъня

От: Дейвид БалдачиЕймъс Декър, агентът на ФБР с феноменална памет, и партньорката му Алекс Джеймисън са в Лондон, Северна Дакота, за да разследват смъртта на млада жена на име Айрин Креймър.

Декър и Джеймисън се сблъскват с безскрупулни бизнесмени, задкулисни лобисти и религиозни фанатици, всичките твърдо решени да опазят своите тайни. Броят на жертвите расте и Декър трябва да впрегне всичките си умения, за да разкрие убиеца на Айрин, преди хиляди хора да станат жертва на „бомба с часовников механизъм“, заложена много отдавна.
Град с тайна

Самотен ловец открива трупа на жена край Лондон, Северна Дакота. Някой е извършил аутопсия на Айрин Креймър, преди да я захвърли в труднодостъпна местност.

Жертва с неизвестно минало

Никой не знае нищо за Айрин, която за кратко е била учителката в местната религиозна колония – нито откъде е, нито какво е работила по-рано, нито дори истинското ѝ име. Нито пък че нощем тя се е подвизавала като проститутка.

Герой с необикновени умения

От Вашингтон изпращат агентите на ФБР Еймъс Декър и Алекс Джеймисън със задачата да разкрият загадката. Оказва се, че зад привидния блясък на процъфтяващото от нефтодобива градче се крият мръсни пари, жестока ревност и убийствено съперничество.

 
Повече информация
ISBN 9789547695214
Цветност черно/бяла
Издател Обсидиан
Корица мека
Брой страници 432
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Игра с огъня
Вашият рейтинг