Количка

Хората не са от Земята

От: Елис Силвър

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
ББФ1233
26,99 лв.
​В „Хората не са от Земята“ д-р Елис Силвър изследва доказателствата, които са навсякъде около нас... и открива, че сме еволюирали в свят, който се е различавал значително от този, в който живеем днес.
​Неандерталците имали изпъкнали вежди, за да предпазват очите им от слънцето, но защо ние нямаме такива? Когато един виден учен се блъснал в стена и си счупил носа, решил да разбере каква е причината. В тази завладяваща и обширна книга д-р Елис Силвър изследва доказателствата, които са навсякъде около нас... и открива, че сме еволюирали в свят, който се е различавал значително от този, в който живеем днес.

Защо сме тук, на Земята, и кога и как сме се появили? Къде е истинската ни родна планета и какво е да живееш там? Защо валидните доказателства се пренебрегват, отричат и прикриват от учени и правителства? Какво наистина знаем за извънземните и техните космически кораби? И още много, много други неща.

Всяка тема е разгледана в дълбочина и е подкрепена с конкретни доказателства. Има изказвания на експерти, сред които бивши световни лидери, астронавти, пилоти, военни и бизнесмени – и над 100 страници с препратки. Ако искате да узнаете истината за произхода на човечеството, трябва да прочетете тази разтърсваща и завладяваща книга.
Повече информация
ISBN 9786190301233
Тегло 0.3500
Цветност черно/бяла
Издател Бард
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 640
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хората не са от Земята
Вашият рейтинг