Количка 0
0,00 лв.

Hello! New Edition. Учебна тетрадка №2 по английски език за 6. клас (Просвета)

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ППТ6012
Раздел: 6-ти клас
5,90 лв.

Тетрадката е разработена съгласно държавния образователен стандарт и учебната програма, които влязоха в сила през 2017 г.

Раздел: 6-ти клас

Работните тетрадки към новата езикова система HELLO! NEW EDITION за 6. клас са разработени съгласно държавния образователен стандарт и учебната програма, които влязоха в сила през 2017 г.

Работна тетрадка № 2 е неразделна част от работата в час и вкъщи. Тя съдържа упражнения за затвърдяване на лексиката и граматиката и за разширяване на отделни аспекти от изучавания материал. Всеки урок от тетрадката съдържа девет постоянни рубрики: WORDS IN ACTION, GRAMMAR SPOT, VOCABULARY, MIND THE PREPOSITIONS!, READING, COMMUNICATION, MIND THE SPELLING!, WRITING, PRONUNCIATION. Включените задачи са: за попълване на пропуснати думи, за свързване на думи в изречения, за ограждане/подчертаване на верен отговор, за работа върху словореда, за попълване на отговори на въпроси, за свързване на думи и дефиниции, кръстословици, за четене с многовариантен избор и попълване на информация, за подреждане на фрази в диалози, за упражняване на правописа, за съставяне на кратки свързани текстове по модел/опора, за трениране на произношението и т.н. Упражненията, означени със символ ракета, са с по-висока трудност и са подходящи за учениците, които работят по-бързо. Всеки урок съдържа и обяснение на граматичните понятия на български език, което улеснява учениците при изпълнението на домашната работа.

В края на работната тетрадка е поместена рубриката STORY TIME, която съдържа кратък разказ, написан специално за учебния комплект от писателя Дейвид А. Хил и съобразен с изучената граматика и лексика.

Раздел: 6-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540133492
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 52
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Hello! New Edition. Учебна тетрадка №2 по английски език за 6. клас (Просвета)
Вашият рейтинг