Количка 0
0,00 лв.

Хари Потър и затворникът от Азкабан (дизайн и илюстрации MinaLima)

От: Дж. К. Роулинг

Известният престъпник Сириус Блек е затворен в ужасяващата крепост Азкабан от дванадесет дълги години. Осъден за убийството на тринадесет невинни души с едно-единствено проклятие, за него се говори, че е толкова отдаден на Волдемор, колкото никой друг. Изненадващо, успява да избяга като оставя след себе си само две следи къде може да бъде открит - в крайна сметка победата на Хари Потър над Вие-знаете-кой се оказва и падението на Блек. Пазачите му в Азкабан са го чули нееднократно да повтаря в съня си: "Той е в Хогуортс, той е в Хогуортс". Хари Потър не е в безопасност дори зад стените на училището по вълшебство и магия, заобиколен от приятелите си. Защото, отгоре на всичко, между тях може би се крие предател.

Известният престъпник Сириус Блек е затворен в ужасяващата крепост Азкабан от дванадесет дълги години. Осъден за убийството на тринадесет невинни души с едно-единствено проклятие, за него се говори, че е толкова отдаден на Волдемор, колкото никой друг.

Изненадващо, успява да избяга като оставя след себе си само две следи къде може да бъде открит - в крайна сметка победата на Хари Потър над "Вие-знаете-кой" се оказва и падението на Блек. Пазачите му в Азкабан са го чули нееднократно да повтаря в съня си: "Той е в Хогуортс, той е в Хогуортс". Хари Потър не е в безопасност дори зад стените на училището по вълшебство и магия, заобиколен от приятелите си. Защото, отгоре на всичко, между тях може би се крие предател.

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди - MinaLima, това невероятно издание на третата книга от поредицата "Хари Потър" ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

Повече информация
ISBN 9789542730279
Тегло 1.100000
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Художник MinaLima
Размери 16х24
Брой страници 472
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хари Потър и затворникът от Азкабан (дизайн и илюстрации MinaLima)
Вашият рейтинг