Количка 0
0,00 лв.

Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima)

От: Дж. К. Роулинг
​Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.
До този момент в живота на Хари Потър не съществуваше магия. Той живееше с противните Дърсли в техния дом на улица „Привит Драйв“ номер 4. Стаята му се намираше в килер под стълбището и за единайсет години не бе имал нито едно празненство за рождения си ден.

Но в един хубав ден една сова донася мистериозно писмо. Писмо, което го кани да учи в невероятно място, наречено Училище за магия и вълшебство „Хогуортс“. Там той открива не само приятели, спорт, който се случва на летящи метли и магия във всичко – от класните стаи до храната, но и великата съдба, която е предначертала живота му… Ако успее да оцелее в сблъсъка с нея.

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

Повече информация
ISBN 9789542725473
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Художник MinaLima
Размери 15x23
Брой страници 368
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima)
Вашият рейтинг