Количка

Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima)

От: Дж. К. Роулинг

Предстоящо
SKU
ЕГМ473
Раздел: Предстоящи
65,00 лв.

Очаквайте!


​Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.
Раздел: Предстоящи
До този момент в живота на Хари Потър не съществуваше магия. Той живееше с противните Дърсли в техния дом на улица „Привит Драйв“ номер 4. Стаята му се намираше в килер под стълбището и за единайсет години не бе имал нито едно празненство за рождения си ден.

Но в един хубав ден една сова донася мистериозно писмо. Писмо, което го кани да учи в невероятно място, наречено Училище за магия и вълшебство „Хогуортс“. Там той открива не само приятели, спорт, който се случва на летящи метли и магия във всичко – от класните стаи до храната, но и великата съдба, която е предначертала живота му… Ако успее да оцелее в сблъсъка с нея.

Изпъстрена с вълшебни пълноцветни илюстрации и интерактивни хартиени елементи, дело на студиото, носител на редица награди – MinaLima, това невероятно издание на първата книга от поредицата „Хари Потър“ ще омагьоса и плени читатели от всички възрасти.

Раздел: Предстоящи
Повече информация
ISBN 9789542725473
Цветност цветна
Издател Егмонт
Корица твърда
Художник MinaLima
Размери 15x23
Брой страници 368
Дата на издаване 4.09.2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хари Потър и Философският камък (дизайн и илюстрации MinaLima)
Вашият рейтинг