Количка 0
0,00 лв.

Хаос в кухнята

От: Емил Конрад

"Казвам се Емил Конрад. Не съм най-известният кулинар в България, но със сигурност не съм останал гладен. В ръцете си държите моята първа готварска книга, съдържаща рецептите, които най-често сме приготвяли у дома. Това са най-вкусните ястия, с които съм израснал от малко дете. Сигурен съм, че всеки един от вас ще намери за себе си рецепта, която не е опитвал или поне не по начина, по който я приготвям аз. Книгата е създадена с голяма доза любов, както и с необходимите количества олио, лук и брашно."

"Казвам се Емил Конрад.

Не съм най-известният кулинар в България, но със сигурност не съм останал гладен.

В ръцете си държите моята първа готварска книга, съдържаща рецептите, които най-често сме приготвяли у дома. Това са най-вкусните ястия, с които съм израснал от малко дете.

Сигурен съм, че всеки един от вас ще намери за себе си рецепта, която не е опитвал или поне не по начина, по който я приготвям аз.

Книгата е създадена с голяма доза любов, както и с необходимите количества олио, лук и брашно."

***

Емил Конрад е ютубър и автор с над 450 хиляди YouTube абонати. Първото си видео публикува, когато е едва на 15 години, след което чак на 21 години започва да създава видеа на български език и става неизменна част от българското онлайн пространство. В своя канал завладява вниманието на последователите си със забавни видеа, свързани с актуални теми, които пречупва през своя собствен поглед. Ролята му на приятел и човек, заедно с когото можеш да се променяш, споделяш интереси и развиваш, го прави любимо лице на последователите му.

Повече информация
ISBN 9786192460839
Тегло 0.400000
Цветност цветна
Издател Робертино
Корица мека
Художник Мира Минкова
Размери 19х25
Брой страници 88 - гланцирани
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Хаос в кухнята
Вашият рейтинг