Количка 0
0,00 лв.

Ханибал

От: Томас Харис

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
СИ302
19,90 лв.
Ще се отзовете ли на зловещата покана за вечеря от Томас Харис - очаква ви нова порция от Ханибал Лектър

Ще се отзовете ли на зловещата покана за вечеря от Томас Харис - очаква ви нова порция от Ханибал Лектър

Вече познавате добре  д-р Ханибал Лектър  – изискан джентълмен, проницателен психолог и... да, изтънчен канибал. Седем години той е на свобода след бягството си от затвора, седем години под чужда самоличност разточително се наслаждава на живота в люлката на Ренесанса – Флоренция, и не убива почти никого. Звярът в него като че ли е заспал.

Но има хора, които не са забравили за него, и това далеч не са само ФБР, които жадуват да го заловят отново. Извратен богаташ, осакатен жестоко от д-р Лектър, дава мило и драго да го залови жив, за да нахрани с него специална порода чудовищни прасета, селектирани за целта. Последният лов е започнал и този път самият ловец е плячката.

На помощ ще му се притече не някой друг, а красивата агентка Кларис Старлинг, която от служител на закона се е превърнала в изкупителна жертва на системата. Агнетата в нея са замълчали, но думите на Лектър все така я вълнуват. И тя е готова да отговори на повика на гениалния психопат.

След като в  „Червения дракон“  и  „Мълчанието на агнетата“  най-известният сериен убиец в световната литература показа на какво е способен, в „Ханибал“ историята му достига до своя епичен завършек, в който всички сметки ще бъдат разчистени.

И ще остане само още една история за разказване – тази в  „Ханибал Лектър: Зараждането на злото“ , която описва създаването на едно обаятелно чудовище.


Повече информация
ISBN 9789542838302
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 488
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Ханибал
Вашият рейтинг