Количка 0
0,00 лв.

Гробницата на древните - книга 3 (Къщата на фуриите)

От: Маделин Ру

В третата книга от поредицата „Къщата на фуриите“ илюстрациите на художничката Айрис Компие и смразяващите снимки съживяват свят, в който боговете и чудовищата са във война и никой няма да излезе от битката без да плати висока цена.
​След като се спасяват от кошмарите във „Ветровала“, Луиза и нейните приятели се установяват в къща в Лондон. Ала изневиделица на прага им се появяват зловещи предупреждения, а от небесата започват да се спускат фанатичните последователи на пастира – неговите Съдници.

Същевременно силата на зловещия дух на баща ѝ продължава да нараства в нея и тя разбира, че трябва да вземе страна в предстоящата война между старите богове.

Луиза ще направи всичко възможно, за да оцелее – дори това да означава, че трябва да се върне във „Ветровала“. И когато сключва поредната сделка с господин Морнингсайд, е принудена да се присъедини към неговия зловещ персонал в пътешествие до легендарната врата между света на живите и света на мъртвите: Гробницата на древните.

Но Луиза знае, че във всичко има уловка...

​В третата книга от поредицата „Къщата на фуриите“ илюстрациите на художничката Айрис Компие и смразяващите снимки съживяват свят, в който боговете и чудовищата са във война и никой няма да излезе от битката без да плати висока цена.
Повече информация
ISBN 9786191711185
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Orange books
Корица мека
Размери 14х21
Брой страници 368
Дата на издаване 2022 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Гробницата на древните - книга 3 (Къщата на фуриите)
Вашият рейтинг