Количка 0
0,00 лв.

Господар на алчността - книга 3 (Господари на греха)

От: Ана Хуанг

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ЕГМ740
19,90 лв.

Имаше я, после я загуби…

Сега ще стори и невъзможното, за да я спечели отново.

Имаше я, после я загуби…

Сега ще стори и невъзможното, за да я спечели отново.

Могъщ, амбициозен и умен, Доминик Дейвънпорт си е проправил път от нищото, за да се превърне в Краля на "Уолстрийт". Притежава всичко - красив дом, неотразима съпруга и повече пари, отколкото може да изхарчи през живота си. Но независимо колко печели, никога не му е достатъчно.

А докато постоянно преследва нещо повече, отблъсква единствения човек, за когото той е просто достатъчен. И едва когато тя си заминава, Доминик разбира, че в живота има и по-ценни неща от парите и славата. Но, може би, е твърде късно.

 

Мила, интелигентна и грижовна, Алесандра Дейвънпорт играе успешно ролята на трофейна съпруга от години. Беше до мъжа си, докато той градеше империята си, но сега, когато е на върха, Алесандра осъзнава, че Доминик не е вече мъжа, в когото се е влюбила.

И когато става пределно ясно, че за него тя винаги ще е на второ място след работата му, младата жена взема живота си в свои ръце и поставя себе си на първо място – дори това да означава да напусне единствения мъж, когото е обичала през живота си.

Но не беше взела под внимание, че той няма просто да я остави да си тръгне, а е готов на всичко, независимо от цената, за да спаси брака им.

Книга трета от поредицата "господари на греха".

***

Ана Хуанг е автор предимно на страстни ню адълт и съвременни любовни романи. Книгите ѝ съдържат разнообразни герои и емоционални, понякога лъкатушещи пътища (поръсени с много закачки и интриги), водещи до щастлив край. Освен да чете и да пише, Ана обича да пътува и е вманиачена по горещия шоколад и многобройните си връзки с измислени гаджета.

Повече информация
ISBN 9789542731740
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Егмонт
Корица мека
Размери 13х20
Преводач Александра Микова
Брой страници 320
Дата на издаване 2024 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Господар на алчността - книга 3 (Господари на греха)
Вашият рейтинг