Количка 0
0,00 лв.

Голямата панда и Малкия дракон

От: Джеймс Норбъри

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ИЗТЗ9167
19,90 лв.
Двамата приятели Голямата панда и Малия дракон пътуват заедно през годишните времена - денем и нощем, в дъжд и пек. Докато странстват сред природата, те откриват надежда и вдъхновение в заобикалящия ги свят, като си дават сметка, че и след най-мрачните дни пак ще настъпи пролет.
Двамата приятели пътуват заедно през годишните времена - денем и нощем, в дъжд и пек. Докато странстват сред природата, те откриват надежда и вдъхновение в заобикалящия ги свят, като си дават сметка, че и след най-мрачните дни пак ще настъпи пролет.

Почувствайте успокоителното влияние на Голямата панда, която ни припомня истински важните неща, докато се наслаждава на обикновените моменти. Проучете околната обстановка с любопитството на Малкия дракон, който може да е дребен на ръст, но има голямо сърце. Станете част от пътешествието през вечно сменящите се сезони, докато двамата приятели се учат как да живеят за момента, да се справят с неувереността си и да преодоляват трудностите в живота.

Вдъхновен от философията на будизма, Джеймс Норбъри е въплътил в тези ексцентрични персонажи идеите, които са му помагали и в най-тежките моменти.


Повече информация
ISBN 9786190109167
Тегло 0.300000
Цветност цветна
Издател Изток - Запад
Корица твърда
Размери 17х21
Брой страници 162
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Голямата панда и Малкия дракон
Вашият рейтинг