Количка

God of War (официалната новелизация)

От: Джей Ем Барлог

Налично при доставчик – доставка между 1-7 дни
SKU
СИИ498
17,00 лв.

Тази книга е официална новелизация на играта  GOD OF WAR от 2018 г.

Години, след като е отмъстил на боговете на Олимп, синът на Зевс – Кратос, се крие в горите на Севера и се опитва да живее като обикновен човек. Той вече има син, за когото трябва да се грижи и когото трябва да възпита така, че да не повтаря неговите собствени грешки. В суровия свят на скандинавските богове и чудовища обаче Кратос не може дълго да бяга от предизвикателствата. Скоро съдбата му го застига и го изпраща заедно със сина му Атрей на най-вълнуващото и опасно пътешествие в живота му.

Тази книга е официална новелизация на играта  GOD OF WAR от 2018 г. Нейният сюжет е пряко продължение на историите за Кратос от едноименната поредица, като за първи път действието прескача от Древна Гърция към света на скандинавската митология.

***

Джей Ем Барлог е роден в Чикаго и е ветеран от Виетнам. Неговият роман Windows to the Soul печели наградата за най-добър трилър на конференцията Love is Murder за криминална литература. Барлог работи като консултант по създаването на сюжета на играта God of War 2: God of War. Официалната новелизация на играта God of War от 2018 г. е неговият дванайсети роман.

Повече информация
ISBN 9789542830498
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Брой страници 408
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:God of War (официалната новелизация)
Вашият рейтинг