Количка 0
0,00 лв.

Глаголни таблици италиански (Понс)

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
РСУПГ015
12,90 лв.

Новото помагало "Глаголни таблици италиански" съдържа прегледни таблици за спрежение на 61 правилни и неправилни глагола

Новото помагало "Глаголни таблици италиански" съдържа прегледни таблици за спрежение на 61 правилни и неправилни глагола, пример за спрежение на възвратен глагол и глагол в страдателен залог. Допълнително в съкратена форма са представени 52 примерни глагола с техните типични неправилности. Особеностите при спрежението са оцветени в син цвят и обяснени на достъпен език.

Към всеки глагол има допълнителна информация за употреба: примерни изречения, често срещани изрази, глаголи, които се спрягат по аналогичен начин, характерни особености и полезни съвети, които ще Ви помогнат по-лесно да запомните модела на спрежение на италианските глаголи. Примерите нагледно показват при кои глаголни форми има промяна в правописа или произношението, а многобройните снимки ще Ви помогнат да запаметите асоциативно значението на глаголите.

Всеки глагол на разтвор: на лявата страница ще намерите спрежението на глагола, а на дясната страница – полезни изрази, примери и съвети.

Повече информация
ISBN 9789543441099
Цветност черно/бяла
Издател Понс
Корица мека
Брой страници 208
Дата на издаване 2015 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Глаголни таблици италиански (Понс)
Вашият рейтинг