Количка 0
0,00 лв.

Girl Online във фокуса на обектива

От: Зоуи Съг

Пени се връща към нормалния живот. Училището започва и тя е готова да посрещне новите предизвикателства.

Всеки път, когато завия зад ъгъла, попадам на нещо, което ми напомня за него. Макар да съм сигурна, че е далече от мен, все ми се струва, че го виждам сред тълпата пред мен... Да не би да полудявам? Нали знаете какво казват хората, че настръхваш, когато видиш призрак? Аз имам същото чувство – побиват ме тръпки, хваща ме малко страх – и винаги след това си казвам, че съм жалка. Какво да направя, за да пропъдя призраците и да се почувствам отново добре?


Пени се връща към нормалния живот. Училището започва и тя е готова да посрещне новите предизвикателства.

Няма никакви новини от Ноа след края на световното му турне и никой, дори и Пени, не знае къде се намира той или защо е изоставил всичко, за което е мечтал. Пени отива на гости на Меган в школата по изкуства в Лондон и това е възможност да създаде нови приятелства.

Но този път е неин ред да помогне на хората, които обича – Елиът се нуждае от подкрепата й повече отвсякога, както и новата й приятелка Поузи, която страда от сценична треска. А когато Пени се запознава с очарователния фотограф, шотландеца Калъм, изглежда, че тя отново ще намери любовта. Но дали той е подходящият за нея?

 

Може ли Пени да продължи напред, когато сянката на Ноа сякаш я следва навсякъде и й напомня за тяхната любов?

***

Зоуи Съг, позната като влогърката Zoella, пише истории още от дете. Статиите в блога й и видеоклиповете й за красота, мода и начин на живот се радват на огромна популярност сред младите хора, а последователите й в YouTube са милиони.

Повече информация
ISBN 9789547713840
Цветност черно/бяла
Издател Кръгозор
Корица мека
Брой страници 264
Дата на издаване 2017 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Girl Online във фокуса на обектива
Вашият рейтинг