Количка 0
0,00 лв.

Гигантски крачки

От: Антъни Робинс

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
КППС202
13,00 лв.

Каква полза от вдъхновението, ако не е подкрепено с действия?

Каква полза от вдъхновението, ако не е подкрепено с действия?

На базата на най-добрите инструменти, техники, принципи и стратегии, предложени в „Събуди великана в себе си“, авторът на бестселъри и консултант по върхово представяне Антъни Робинс ви предлага всекидневни вдъхновения и малки действия – упражнения – които ще ви подтикнат да направите гигантски крачки към подобряването на качеството на вашия живот.

От простата сила на вземането на решения до по-конкретните инструменти, които могат да променят качеството на връзките, финансите, здравето и емоциите ви, Робинс ви показва как да постигнете максимални резултати с минимална инвестиция на време.

***

Антъни Робинс е автор на бестселърите „Неограничена власт“ и „Събуди великана в себе си“. През последното десетилетие са продадени 24 милиона от образователните му касети, а телевизионната му поредица „Personal Power“ се гледа от една трета от американците. Антъни Робинс е изключително успешен предприемач, консултант по върхово представяне за организации, индивиди и професионални спортни отбори, както и основател на девет компании.

Повече информация
ISBN 9789544746193
Цветност черно/бяла
Издател Кибеа
Корица мека
Брой страници 416
Дата на издаване 2013 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Гигантски крачки
Вашият рейтинг