Количка
Вход

География и икономика за 9. клас (Анубис)

От: А. Попов, П. Лаков, К. Найденов, С. Стойчев

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
АОУ9184
Раздел: 9-ти клас
13,00 лв.

Учебникът съдържа много и разнообразна информация - текстове, карти, схеми, различни по вид графики, статистически данни.

Раздел: 9-ти клас

Учебникът съдържа много и разнообразна информация - текстове, карти, схеми, различни по вид графики, статистически данни. Учебното съдържание обхваща два раздела: География на обществото и География на континентите и страните.

Уроците са разработени по единна концепция, на четири страници. В началото на всяка тема са новите понятия, които трябва да се знаят, а рубриката Стратегия за учене предлага идеи как да учите по-ефективно. На последната, 4-та страница рубриката Географски преглед представя кратко най-важното по съответната тема, както и различни по вид задачи, свързани с прилагане на картографски, математически и други умения, формирани не само по география, но и по други учебни предмети. Уроците за дейност са възможност да приложите знанията и уменията си по география и икономика, уменията си по информационни технологии, да подходите творчески, да се изявите като добри презентатори, да дискутирате, да бъдете критични и да работите в екип.


Раздел: 9-ти клас
Повече информация
ISBN 9786192152581
Цветност цветна
Издател Анубис
Корица мека
Брой страници 128
Дата на издаване 2018 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:География и икономика за 9. клас (Анубис)
Вашият рейтинг