Количка 0
0,00 лв.

География и икономика за 11 клас. Профилирана подготовка. Модул 3. Съвременно икономическо развитие (Просвета)

От: Стела Дерменджиева, Петър Стоянов, Атанас Дерменджиев

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ППУ1120811
20,00 лв.
Учебникът по география и икономика за 11. клас – Модул 3, съдържа научно коректна, актуална, добре илюстрирана и систематизирана информация за географията на обществото. 
Учебникът по география и икономика за 11. клас – Модул 3, съдържа научно коректна, актуална, добре илюстрирана и систематизирана информация за географията на обществото. Сложните теми Съвременни процеси на икономическо развитие, Модели на съвременното стопанство, Международна икономическа интеграция, Външноикономически връзки, Динамично развитие на международния туризъм, Съвременно състояние и развитие на енергетиката, Големи енергийни проекти в света, Високите технологии и световното стопанство, Транснационални корпорации и новите понятия са обяснени на ясен и достъпен за учениците език.
Учебникът осигурява отлични възможности за самостоятелно учене и творческа дейност. Изданието е създадено така, че да постави началото на подготовката за Държавния зрелостен изпит в края на 12. клас.
Учебното съдържание е разработено в 36 теми с помощта на четири типа уроци: за нови знания; за практически дейности и дискусии; за обобщение и преговор; за контрол
В учебника има въпроси и задачи с различна степен на трудност, речник с новите понятия и апарат за ориентиране.
Повече информация
ISBN 9789540140339
Тегло 0.350000
Издател Просвета
Размери 21х29
Брой страници 120
Дата на издаване 2023 г.
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:География и икономика за 11 клас. Профилирана подготовка. Модул 3. Съвременно икономическо развитие (Просвета)
Вашият рейтинг