Количка

Френското булчинско магазинче

От: Дженифър Дюпий

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СИ885
Специална цена 15,21 лв. Редовна цена 16,90 лв.

1,69 лв. 10 %
Дебютният роман на Дженифър Дюпий е истинска наслада - история за откриването на автентичното ни аз и истинските радости в живота

Имаме щастлива булка.
Имаме прекрасна рокля.
Но никой не е виждал младоженеца…

Ако премълчиш нещо, не се брои за лъжа, нали? Лариса Пърл е убедена в това, но съвсем скоро ще осъзнае колко проблеми си е създала…
Тя току-що се е завърнала в родното си градче, след като животът й е станал една голяма бъркотия. Изгубила е работата си и се е разделила с гаджето си, а влошаващото се здраве на майка й е болка, с която не може да се справи. Нещата съвсем се заплитат, когато минава край витрината на малък булчински магазин във френски стил и погледът й се приковава в най-красивата рокля, която някога е виждала.

И просто ето така – за своя огромна изненада и за радост на всички жители на градчето – Лариса започва да планира сватбата си. Роклята е вече нейна, решен е и въпросът с цветята. Денят е закован в календара. Единственото, което липсва, е младоженец.

А тя искаше само да пробва една рокля и да помечтае малко, далеч от грижи и проблеми…

И сега трябва да се оправя с всичко. Със сватбата, която всички очакват; със стар приятел, който се появява на вратата й и неочаквано заживява с нея; с бившия, пристигнал ненадейно в най-неподходящия момент… И най-вече с болестта на майка си, с която Лариса трябва да намери начин да се сбогува.
Повече информация
ISBN 9789542834885
Цветност черно/бяла
Издател Сиела
Корица мека
Размери 13х20
Брой страници 315
Дата на издаване 2021 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Френското булчинско магазинче
Вашият рейтинг