Количка

Флъш

От: Вирджиния Улф

Специална цена 17,91 лв. Редовна цена 19,90 лв.

1,99 лв. 10 %

​„Флъш“ е книга с необикновена съдба! Вирджиния Улф започва работа по нея след продължителния творчески процес по шедьовъра си „Вълните“ (1931) и я приема повече като литературен експеримент, отколкото като творба, с която да обогати биографията си. Но през 1933-та текстът се публикува в книга и резултатът изненадва всички – „Флъш“ се радва на толкова голям успех сред читателите, че става един от най-харесваните романи на британската писателка.
Флъш е кокер шпаньол от най-висок клас. Ушите му са красиви, краката му са изящни, а козината му блести като злато. През лятото на 1842 година той прекрачва прага на голяма къща в Лондон и става домашен любимец на английската поетеса Елизабет Барет Браунинг. Към нея Флъш веднага изпитва безусловната любов, която цял живот ще го кара да ? служи вярно. Дори при появата на опасен враг...
Вирджиния Улф разказва пленителната история на кокер шпаньола, който Елизабет Браунинг често споменава в истинските си писма. Смесица между реалност и фантазия, „Флъш“ е един от най-очарователните романи в модерната класика!
Повече информация
ISBN 9786197596281
Тегло 0.7000
Цветност цветна
Издател Кръг
Корица мека
Размери 17х24
Брой страници 140
Дата на издаване 2020 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Флъш
Вашият рейтинг