Количка 0
0,00 лв.

Финалът

От: Дейвид Балдачи

Налично на склад – доставка между 1-5 дни
SKU
ОБС542
22,00 лв.

Четвъртата книга от разтърсващата поредица за специален агент Атли Пайн.

Тя се изправя пред най-голямата опасност, с която някога се е сблъсквала.

А тя може да ѝ струва всичко…

Специален агент Атли Пайн се радва на отлична кариера във ФБР, но провежда и лично разследване - издирва своята близначка Мърси, отвлечена от дома им, когато двете са само на шест. Изчезването ѝ разбива семейството, а родителите на Атли я изоставят без никакво обяснение.

След безкрайно и мъчително търсене сега тя е на крачка от разкриването на истината за случилото се преди трийсет години. Нещо повече, Атли попада на доказателства, че Мърси е оцеляла и е избягала от похитителите си. И вероятно е жива.

Пътят към разрешаването на загадката обаче е пълен с неочаквани препятствия. При бягството си Мърси е оставила поне един труп след себе си. А има и други. Кой стои зад тези убийства? Каква тайна заплашва да унищожи всички участници в трагедия, разиграла се в миналото? Атли Пайн се изправя пред най-голямата опасност, с която някога се е сблъсквала. А тя може да ѝ струва всичко…

***

Дейвид Балдачи е американски писател с италиански корени. Той пише още от дете – от момента, когато майка му му дава тетрадка с редове, за да записва в нея своите истории. Много по-късно, когато Дейвид ѝ благодари, че е разпалила у него искрата, прераснала в писателска кариера, тя му признава, че му е дала тетрадката, за да го накара да пази тишина, понеже "всяка майка се нуждае от почивка от време на време".

Дейвид Балдачи завършва право в Университета на Вирджиния през 1986 г. и практикува във Вашингтон.

Публикува първия си роман "Абсолютна власт" през 1996 г. Режисьор на екранизацията и актьор в главната роля е Клинт Истууд.

Балдачи има 47 издадени романа за възрастни и всички те са световни бестселъри. Има и 7 романа за по-млади читатели. Най-известните главни герои на неговите поредици са Шон Кинг и Мишел Максуел, Оливър Стоун, Уил Роби, Джон Пулър, Атли Пайн и Еймъс Декър.

Книгите му са преведени на 46 езика и са излезли в над 80 държави, а тиражите надминават 150 милиона екземпляра.

Дейвид Балдачи е известен и със своята благотворителна дейност. Той и съпругата му създават фондация "Wish You Well Foundation®", която подкрепя грамотността на възрастното население в САЩ чрез образователни програми.

Балдачи живее със семейството си във Вирджиния, САЩ.

Повече информация
ISBN 9789547695542
Тегло 0.350000
Цветност черно/бяла
Издател Обсидиан
Корица мека
Художник iStock / Shutterstock
Размери 13x20
Преводач Милко Стоименов
Брой страници 408
Дата на издаване 2023 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Финалът
Вашият рейтинг