Количка 0
0,00 лв.

Езикови задачи за 4. клас (Просвета)

От: Красимира Брайкова, Донка Диварова, Росица Цанева

Налично при доставчик – доставка между 1-5 дни
SKU
ППП41914
Раздел: 4-ти клас
9,90 лв.

Помагалото е преработено така, че да отговоря на актуалната учебна програма за 4. клас.

Раздел: 4-ти клас

Помагалото е част от познатата и харесвана от началните учители поредица „Езикови задачи”. То е преработено така, че да отговоря на актуалната учебна програма за 4. клас. Съвместимо е с всички учебници по български език и литература. Предназначено е за работа в клас, за самоподготовка, за часовете по избираема или факултативна подготовка.

Авторите са дългогодишни учители в начален етап, които отлично познават възрастовите особености и способности на четвъртокласниците. Упражненията и задачите дават възможност на учителя да прилага различни форми – диференцирана, групова, фронтална и др. 

Темите са разработени на разтвор и съдържат разнообразни задачи, които развиват компетентностите, заложени в учебната програма по български език и литература и интегрират знания от други учебни дисциплини. Те дават възможност учениците да затвърдят и усъвършенстват уменията си да говорят и пишат книжовно, да четат с разбиране и да създават собствен текст. Задълбочават знанията за строежа на езика, езиковите и речевите единици, правописните, пунктуационните и граматичните норми. 

Авторите залагат на игровите похвати, които:

 - ангажират вниманието на ученика;
 - стимулират познавателната активност;
 - развиват емоционалната интелигентност.

Включени са и теми за преговор, допълнителни упражнения и диктовки. В края на помагалото са дадени отговорите на тестовите задачи.Раздел: 4-ти клас
Повече информация
ISBN 9789540139531
Цветност черно/бяла
Издател Просвета
Корица мека
Брой страници 72
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Езикови задачи за 4. клас (Просвета)
Вашият рейтинг