Количка
Вход

Европейски архитектурни забележителности: Научи и оцвети

Налично на склад – доставка между 1-3 дни
SKU
СФД4823
5,99 лв.

От камбаната, която озвучава английската столица, и торфените къщи в Исландия, до Колизеума в Рим, прекрасните холандски градини „Кукенхоф“ и изумителния музей „Майхауген“ в Норвегия

От камбаната, която озвучава английската столица, и торфените къщи в Исландия, до Колизеума в Рим, прекрасните холандски градини „Кукенхоф“ и изумителния музей „Майхауген“ в Норвегия – в тази книга са събрани петнайсет от най-популярните европейски архитектурни забележителности. Представени с детайлни образци, модели за оцветяване, местоположение и любопитна информация, тези любими туристически дестинации се превръщат в забавни уроци по география и история за всеки малък любител на изкуството. Докато оцветяват, децата осмислят прочетеното и активно го запаметяват.

Автори на проекта са художничката Гергана Донева и дизайнерът Радослав Донев – утвърден семеен и творчески екип, който стои зад изданията „Детски атлас на България“, „Детски атлас на Европа“, „Български носии“, „Български обичаи“ и „Български исторически паметници“.

Повече информация
ISBN 9786191514823
Цветност цветна
Издател СофтПрес
Корица мека
Брой страници 32
Дата на издаване 2019 г.
Език български
Напишете вашето мнение
Вие оценявате:Европейски архитектурни забележителности: Научи и оцвети
Вашият рейтинг